29 Nisan 2015 Çarşamba

A 101 7 Mayıs Aktüel ürünler

 A101 7 mayıs Perşembe günü anneler gününe yakın bir zamanda anneleri düşünerekten birçok ev aletini görebileceğiniz geniş bir yel... thumbnail 1 summary



 A101 7 mayıs Perşembe günü anneler gününe yakın bir zamanda anneleri düşünerekten birçok ev aletini görebileceğiniz geniş bir yelpaze sunmakta. İsterseniz 7 mayıs a101 aktüel ürünler kataloğuna geniş bir yelpazeden bakalım.
Birçok elektronik aletinde yer aldığı A101 aktüel ürünler katalogunda bu hafta anneler gününün yaklaşmasıyla birlikte birçok ev aleti de siz değerli müşterilerin beğenisine sunulmuştur. Piyasaya oranla daha hesaplı ürünleri bulabileceğiniz markette Seg marka 48 ekran uydu alıcılı smart led tv ürünü dikkat çekmekte.Aynı zamanda hometech marka tablet ürününde yer aldığı katalogda en dikkat çeken ürün samsung grand 2 akıllı telefon . Elektronik ürünler olarak bu üç ürüne 7 Mayıs günü A101 aktüel ürünler yerinde bulabilirsiniz. Yalnız unutmadan söylemek gerekir. A101deki bu ürünlere sahip olabilmeniz için marketin açılış saatinde orda olmanız sizler için bir avantaj sağlayacaktır. Çünkü stoklarla sınırlı olan bu ürünleri birçok kişi dört gözle beklemektedir. Bunun için erkenden yola koyulmanız gerekmektedir.Anneler gününe özel birçok ürüne bu hafta A101 de bulabilirsiniz.. Listede neler var peki kısaca göz atalım.Yok yok denilecek kadar birçok ev aletine 7 mayıs perşembe günü a101 marketlerinde bulabilirsiniz. Sİnger buhar kazanlı ütü,çamaşır kurutmalık,ütü masası,kol saati,çanakta canlı süs bitkileri,saç şekillendirici,saç maşası,epilasyon aleti,kaymaz halı,pamuk kilim,bayan pijama takımı,iki mekanizmalı stor perde ve daha birçok ürüne A101 aktüel ürünlerinde bulabilirsiniz.Aşağıdaki resimlere tıklayıp detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
a 101 aktüel ürünler

Hiç yorum yok

Yorum Gönder