15 Nisan 2015 Çarşamba

Canon Mg 2450 çok fonksiyonlu yazıcı

Ev,işyeri,okul veya ofisinizde kolayca kullanabileceğiniz şık aynı zamanda uygun fiyata bu ürün a101 aktüel ürünlerinde. 79.95 liraya... thumbnail 1 summary


Ev,işyeri,okul veya ofisinizde kolayca kullanabileceğiniz şık aynı zamanda uygun fiyata bu ürün a101 aktüel ürünlerinde. 79.95 liraya satılan ürün şık tasarımıyla ve piyasa fiyatıyla alınabilecek bir fırsat imkanı sağlıyor. Piyasadaki fiyatı 88-120 lira arasında değişiyor. Eğer bu ürünü ucuza almak istiyorsanız işte size fırsat. Şimdi de bu ürünün özelliklerine kısaca bir göz atalım.



Canon Mg 2450 çok fonksiyonlu yazıcının en önemli özelliği evde baskı,tarama ve fotokopi için isteğe bağlı,uygun fiyatlı XL mürekkep kartuşları ve akıllı web sitesi yazdırmaya yönelik yazılım sunması ile birçok işlemi yapabilmenizi sağlıyor.





Canon PIXMA MG2450 Faydaları
  • Baskı, fotokopi ve tarama gibi birçok özelliğe sahip.
  • 4800 dpi çözünürlüğe kadar üstün kalitede baskı ve FINE kartuş teknolojisine sahip.
  • İsteğe bağlı XL mürekkep kartuşları daha az malzemeyle daha fazla baskı sunar.
  • Baskıya başladığınızda Otomatik Açma yazıcınızın açılmasını sağlar.
  • Otomatik Kapatma yazıcınız kullanılmadığında kapatılmasını sağlar.
Canon PIXMA MG Detaylı Özellikleri
Günlük baskı, tarama ve fotokopi ihtiyaçları için ideal olan bu hızlı Hepsi Bir Arada, yüksek kaliteli fotoğraf ve belgeler için FINE kartuş sistemine sahiptir. Kompakt ve şık tasarımı sayesinde daha az yer kaplamanın yanı sıra, kağıt yükleme ve mürekkep değiştirme gibi işlemleri kolaylaştırır.

Hızlı, kaliteli baskı

Min. 2 pl damlacık ve 4800 dpi baskı çözünürlüğüne sahip FINE kartuş sistemi harika bir ayrıntı düzeyi sunar. 8,0 ipm siyah beyaz ve 4,0 ipm renkli A4 baskı hızıyla, belgelerinizi yazdırmak için beklemenize gerek kalmaz.

Mürekkep parasından tasarruf edin

Daha az malzemeyle daha fazla yazdırın. XL FINE kartuşlar önemli ölçüde daha fazla sayfa yazdırır, mürekkebin daha uzun süre daha fazla dayanmasını sağlar ve özellikle sık baskı alıyorsanız standart eşdeğerlerine göre sayfa başına %30'a kadar tasarruf sağlayabilir.

My Image Garden

Tüm ihtiyaçlarınız için tek adres olan yazılım; fotoğraflarınızı düzenleme ve basma, tarama ve çevrimiçi hizmetlere erişim çözümleriyle tüm PIXMA deneyimini yaşamanızı sağlıyor. Yüz tanıma gibi gelişmiş özellikler sayesinde, PC'nizdeki unutulmuş fotoğraflar dahil tüm fotoğraflar arasında kolayca arama yapabilir ve bunları kullanarak baskı için çekici yeni tasarımlar oluşturabilirsiniz.

Akıllı web baskısı

Internet Explorer için Easy-WebPrint EX eklentisinin Otomatik Kırpma özelliğiyle, web'den sadece ihtiyacınız olanları basmak kolaylaşır. Ayrıca birden fazla web sayfasından seçtiğiniz bilgileri kırpabilir ve bunları tek bir sayfada basabilir ya da PDF dosyası olarak kaydedebilirsiniz.

CREATIVE PARK PREMIUM

Bu çevrimiçi hizmeti kullanarak dünyaca ünlü fotoğrafçıların ve sanatçıların fotoğraflarını, çizimlerini ve tasarımlarını indirip basabilirsiniz. Profesyonel görünümlü tebrik kartları, takvimler veya kağıtla yapılan üç boyutlu el işleri oluşturun.

Enerjiden tasarruf edin

Otomatik Kapatma belirli bir süre boyunca çalışmayan yazıcıyı kapatarak enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Otomatik Açma, baskıya başladığınızda yazıcının otomatik olarak açılmasını sağlar. Sessiz Mod çalışma gürültüsünü önemli ölçüde azaltarak evde sessiz baskı yapmanızı sağlar.


Hiç yorum yok

Yorum Gönder